Wandelcoaching

Als wandelcoach, coach ik jou buiten in de natuur. In de coachingsgesprekken staat jouw vraag centraal. Naast coachingstechnieken gebruik ik het wandelen, de omgeving, de natuur en alles wat we tijdens de wandeling tegenkomen om jou te helpen de antwoorden te vinden die je zoekt. We zetten ze om in concrete stappen waarmee jij jouw doel kan bereiken.

Wandelcoaching buiten in de natuur geeft bewezen meer rust en ruimte in je hoofd zodat je anders naar jouw huidige situatie kunt gaan kijken, dit geeft nieuwe inzichten en biedt perspectief.

Spreekt dit je aan, loop je met vragen waar je zelf niet zo goed uitkomt? Neem die eerste stap!  Neem contact op voor een eerste vrijblijvende afspraak, stuur een mailtje naar Annette@zeeaanperspectief.nl.  In een korte wandeling kun je vrijblijvend verkennen of wandelcoaching en mijn aanpak bij je past en doe ik een voorstel hoe ik je verder kan helpen.

(lees verder onder de foto over wat natuur voor jou kan betekenen  en coachthema’s)

Wat natuur voor je kan doen:

Als je meer wilt lezen over wat natuur voor je kan doen, kijk dan ook eens op de onderstaande sites:

Mogelijk thema’s:

Hieronder wat voorbeelden van vragen die regelmatig centraal staan in mijn wandelcoachtrajecten. Soms zijn een aantal wandelingen nodig en soms geeft 1 wandeling al voldoende inzicht om zelfstandig verder te kunnen gaan.  Staat jouw vraag er niet bij maar spreekt mijn aanbod je wel aan. Neem vrijblijvend contact op om te bespreken hoe ik je verder kan helpen.

  • Jouw werk geeft je niet meer de voldoening waarop je gehoopt had? Het voelt als een dood spoor, een weg zonder zijwegen of bestemming? Hoe vind je weer nieuw perspectief?
  • Je voelt je wat op drift geraakt, er zijn veel mogelijkheden, misschien wel te veel. Hoe zie je door de bomen het bos weer en maak je de keuzes die bij jou passen en die je energie geven?
  • Je weet dat je opzoek moet naar nieuw perspectief maar hebt moeite met het loslaten van het oude. Je wilt leren loslaten.
  • Je hebt last van stress en spanning en wilt ontdekken hoe het komt en wat je daar zelf aan kan veranderen?
  • Je bent onzeker en vindt het lastig om jezelf te presenteren en te laten zien in een sollicitatiegesprek of op jouw werk. Hoe krijg je meer vertrouwen in jezelf?
  • Je voelt je anders dan anderen en dat maakt het lastig om jezelf te zijn en het leven te leiden dat je wilt leiden. Hoe zet je die eerste stappen en hoe leer je omgaan met jouw eigenheid?
  • Je voelt dat je je veel moet aanpassen in jouw werk en jouw leven om aan de verwachtingen van anderen te voldoen.  Hoe zorg je beter voor jezelf en bewaak je beter jouw eigen grenzen?
  • Het is lastig om de verbinding met anderen aan te gaan, zonder jezelf te verliezen.  Wandelcoaching kan je helpen je meer verbonden te voelen met jezelf en de mensen en wereld om je heen.

LinkedIn