Gratis inspiratiewandeling ontvangen

De helende kracht van de natuur

Ik geloof heel sterk in de helende kracht van de natuur, wij zijn natuur en kunnen als mens niet zonder verbinding met de natuur leven. Door de manier waarop onze huidige samenleving is ingericht is het echter steeds moeilijker voor ons als mens om die verbinding te ervaren. Als wandel- en natuurcoach maak ik heel bewust gebruik van de natuur. Het is mijn passie om dit uit te dragen zodat wij daar allemaal van kunnen profiteren. Als we namelijk meer in verbinding zijn met de natuur en de aarde gaan we beter voor onszelf en onze omgeving zorgen.

Ik draag graag mijn steentje bij aan dit proces door wekelijks een inspiratiewandeling te verspreiden met als doel meer mensen de verbinding met de natuur te laten ervaren. Dit doe ik door inzichten te delen die passen bij het seizoen in combinatie met inspiratievragen en een foto. Na de wandeling voel je je energiek en meer ontspannen. Je ervaart de kracht van de natuur.

Wil je het ook eens proberen en wekelijks een gratis inspiratiewandeling van mij ontvangen? Meld je dan aan via onderstaand contactformulier en zet in de onderwerpregel: ” Inspiratiewandeling” .

    LinkedIn