Wat anderen over mij zeggen

Nynke
De Birkmanmethode is een heel prettige manier is om een goed beeld te krijgen van wat je nodig hebt om optimaal te functioneren op werkgebied. Het rapport geeft duidelijke inzichten en handvatten waar je meteen iets mee kan. Het meeste heb ik echter gehad aan de gesprekken met Annette. Zij komt heel rustig en vriendelijk snel tot de kern door echt te luisteren en de juiste vragen te stellen zonder dat het ooit onveilig of gehaast voelt. Ik ging met haar comfortabel de diepte in en zij heeft me een aantal fundamentele inzichten over mezelf gegeven waar ik zonder onze gesprekken nooit achter was gekomen. Ik vond het een zeer waardevolle ervaring en ben erg blij dat ik de stap heb gezet om met Annette te gaan wandelen.

deelnemer ontwikkeladvies 45 plus traject

Ik heb het coaching traject van Annette als zeer waardevol ervaren. Ze is behulpzaam en denkt met je mee.
De opdrachten waren vaak pittig en confronterend maar erg leerzaam.
Ik heb meer inzicht gekregen in vaardigheden/kwaliteiten en valkuilen. Op werkgebied (handig bij het solliciteren) maar zeker ook op privégebied.
Annette heeft me geholpen op een realistische manier te kijken naar mijn huidige situatie, wat leidde tot nieuwe inzichten.
Ze is behulpzaam en denkt met je mee.
Bedankt voor de leerzame wandelsessies in de natuur!

Laura

Het traject dat ik bij Annette heb gevolgd is voor mij zeer waardevol geweest, niet alleen op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Annette heeft me geholpen op een realistische manier te kijken naar mijn huidige situatie, wat leidde tot nieuwe inzichten waar ik echt iets mee kon. Ze is behulpzaam, eerlijk, respectvol en denkt met je mee. Je kunt bij haar helemaal jezelf zijn. Door de wandelingen in de natuur kom je meer in aanraking met de wereld om je heen en daardoor ook met jezelf. Annette weet de connectie tussen de wereld waarin je rondloopt en de wereld in je hoofd heel mooi te leggen en maakt gebruik van prettige opdrachten waarmee je steeds op jezelf en je voortgang reflecteert. De gesprekken waren iedere keer weer diepgaand en ik vertrok na elke wandeling met een goed gevoel, een frisse blik en concrete plannen waar ik direct mee aan de slag kon.

Liv

Ik ben daarnaast erg enthousiast over de Birkman. Het is een heel fijn instrument. Ik snap nu beter hoe ik in elkaar zit, wat mijn kwaliteiten, aandachtspunten en ideale werkomstandigheden zijn en hoe ik die kan opzoeken. Ook herken ik sneller stresssignalen en heb ik concrete tips gekregen wat ik kan doen om die stress aan te pakken. En dat alles zonder het gevoel te krijgen dat ik voorheen iets fout deed of moest veranderen.

Ik heb veel gehad aan de wandelcoaching! Annette heeft me geholpen om meer voldoening uit mijn werk te halen en weer vanuit compassie naar mezelf te kijken. Dat werkt ook door in mijn privéleven. Nu ik op een gezondere en positievere manier met mijn werk kan omgaan en over mezelf kan denken, merk ik dat ik ook milder ben naar mijn omgeving toe, er meer van geniet om met vriendinnen af te spreken en patronen in mijn relatie kan doorbreken.

Willem

Dank je voor de tijd die je genomen hebt om mij te laten begrijpen dat sterke en zwakke punten maken wie ik ben.
Ik ben in staat om voor mijzelf een prettige omgeving te maken als ik hier rekening mee hou.
Zeker nu ik op zoek ben naar iets nieuws neem ik dat mee.

Maud

De aandacht en interesse die Annette toont voor wat je zegt en voelt, maakt het makkelijk om te praten. Het feedback gesprek op de Birkman was voor mij op sommige punten een bevestiging van wat ik al wist, maar heeft me ook nieuwe inzichten gebracht. Inzichten die ik gelijk kan gebruiken, zowel zakelijk als privé, maar ook dingen waar ik nog over moet nadenken wat ze precies voor mij kunnen betekenen. Dat het niet ‘af’ is na zo’n test en de vragen die Annette stelt om je verder te brengen in je zoektocht, waren zeer waardevol voor mij.

Anoushka

Annette Bol is een zeer vakkundig coach die altijd tot de kern kan komen. Ze is in staat het beste uit jezelf te halen, wanneer jij vastloopt. Zij stelt de juiste vragen, ze neemt de tijd voor je en ze kan je zodanig begeleiden, dat je zelf tot een goede oplossing komt. Zij zal altijd een weg kiezen die het beste bij jou past. Annette is ondersteunend en positief en altijd met volle aandacht aanwezig. Annette is een zeer goede coach, met passie voor haar vak, voor mij is zij goud waard!

Maaike

Ik heb het coachingstraject van Annette als zeer waardevol ervaren. Door haar heb ik meer inzicht gekregen in mijn (arbeids)vaardigheden, kwaliteiten en valkuilen en van daaruit me durven oriënteren op een andere werkcontext. Uiteindelijk heb ik de stap naar het zzp’erschap gezet. Zonder Annettes betrokken, scherpe en bekwame coaching was me dat niet gelukt.

LinkedIn